Regn och rusk


Idag är det riktigt ruskväder. Är uppe i Stockholm och har barrikaderat mig i Tomas lägenhet. Tänkte att dagen skulle fyllas med promenad och lite uteaktiviteter men det blir förmodligen en film i soffan istället.

Planerandet av Fiskartorpets trädgård har kommit igång. Kommer nog inte bli så mycket handling nu men att planera är ju halva nöjet. Det finns sådana möjligheter med det här stället och förutsättningarna kunde inte vara mer tilltalande.

Förra helgen började vi med att rensa vass. En liten smal fålla in var det innan, men i och med att det är hundra meter strandlinje till tomten vill vi ha känslan av att det är en rejäl strand att bada vid. Sagt och gjort, Tomas krängde på sig våtdräkten och försedde sig med en lie. Det gick riktigt bra och var inte alls så tungt som man kunde tro. Halva jobbet är nu gjort, sen ska vi ta lite mer på andra sidan med.


FöreEfter
Kommentarer
Postat av: Johanna

Vi bor på udden, borta vid badplatsen, ett grått hus bakom en stor granhäck! Kikar in o säger hej när jag ser att ni är där nästa gång:)Mvh Johanna

2011-09-13 @ 18:06:19
URL: http://www.minisdagbok.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0